maart 21, 2010 door Leendert
								
									Ingrediënten voor recept witloofsoep 4 personen
- 5 witloofstronken
- 1 ui
- 1 kleine aardappel
- 1 wit van prei
- halve appel
- 1,5 liter water
- 1 eetlepel PH groentebouillon
Bereidingswijze van recept witloofsoep
 Lees verder »
								 
								Tags: aardappel, appel, groentebouillon, koken, lentesoep, mixen, prei, soep, soepen, ui, voorgerecht, water, wilof, witlofsoep, witloof, witloofsoep, witloofstronk
 Geplaatst in soepen | 	Reacties uitgeschakeld voor Recept voor Witloofsoep
							 
														
							
								
								januari 31, 2010 door recepten
								
								Tags: basmatirijst, bosuitjes, bouillon, chilivlokken, knoflook, kokosmelk, korianderblad, krab, krabbenvlees, limoen, rijst, sjalot, sjalotten, soep, vis, visbouillon, vissaus
 Geplaatst in soepen | 	Reacties uitgeschakeld voor Pittige Aziatisch krabsoep
							 
														
							
								
								januari 28, 2010 door recepten
								
								Tags: bosuitjes, bouillon, citroengras, garnalen, gember, gemberwortel, kippenbouillon, koolvis, noedel, noedelsoep, schelvis, sereh, sint-jakobsschelpen, soep, sojasaus, vis, witvis, witvisfilet, woknoedels
 Geplaatst in soepen | 	Reacties uitgeschakeld voor Noedelsoep met vis
							 
														
							
								
								januari 26, 2010 door recepten
								
								Tags: bleekselderij, champignons, creme fraiche, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode ui, sherry, tijm, worcestersaus
 Geplaatst in soepen | 	Reacties uitgeschakeld voor Kippensoep met tijm en champignons
							 
														
							
								
								januari 25, 2010 door recepten
								
								Tags: boter, bouillon, krielaardappelen, maïs, melk, olijfolie, paprikapoeder, parmaham, spek, ui, zure room
 Geplaatst in soepen | 	Reacties uitgeschakeld voor Aardappel-maïssoep