Originele kerstcadeaus

Voor je er goed en wel erg in hebt, begint weer de zoektocht naar kerstcadeautjes. Geen zin om je het hoofd te breken over originele geschenken? Wij helpen je op weg met deze tips.

Parfum, cadeaubonnen, boeken… Heb je het gehad met cadeaus die elk jaar weer onder de kerstboom opduiken? Kom origineel uit de hoek dankzij ons lijstje!
Lees verder »

Varen met een sloep door de Amsterdamse grachten

Amsterdam is een prachtige stad om te bekijken, maar heb je hem als een bekeken vanaf het water? Je zult merken dat je dan met heel andere ogen naar de stad kijkt en veel nieuwe aspecten van Amsterdam zult ontdekken.

Rondvaart

Wanneer je een dagje op bezoek bent in Amsterdam kun je er voor kiezen een rondvaarttocht te doen om zo door de grachten te varen. Er zijn verschillende rondvaarten te boeken, welke allemaal langs mooie plekjes en attracties zullen varen. Het nadeel is alleen dat je met heel veel andere mensen (meestal toeristen) op de rondvaartboot zit en dat er 9 van de 10 keer zelfs een gids allerlei dingen vertelt over wat er op dat moment om je heen te zien is. Als je dat leuk vindt, moet je zeker op een rondvaartboot gaan zitten, maar ik kan me voorstellen dat je als al een paar keer op bezoek bent geweest in Amsterdam dat je dan niet meer zit te wachten op allerlei verhalen en wetenwaardigheidjes. Je wilt lekker ontspannen op een bootje door de grachten varen en van het uitzicht genieten.

Varen met een sloep

Wanneer je in alle rust de stad Amsterdam wilt bekijken vanaf het water is de beste manier natuurlijk om een sloep te huren en daarmee te gaan toeren door de grachten. Als je het niet ziet zitten om zelf te varen (je hebt geen brevet of iets dergelijks nodig) dan kun je natuurlijk ook altijd een schipper meenemen die je rondvaart.

Vooral met mooi weer is het heerlijk om te varen door de grachten van Amsterdam. Lekker in het zonnetje, mooie stad om je heen en als je dorst krijgt, leg je even aan bij een terrasje die je in talrijke mate langs het water vindt.

Een sloep kopen in Amsterdam

Voor mensen die in Amsterdam wonen, of vaak in Amsterdam willen komen varen, zal een eigen boot de oplossing zijn. Je kunt varen wanneer je wilt en hoeft nergens rekening mee te houden. Door de hele stad is water te vinden, dus je eigen boot zal nooit ver van je huis liggen. Tevens heb je met je eigen boot het voordeel dat je gemakkelijk je eigen spullen kunt meenemen of laten liggen.

Meer info over sloep kopen in Amsterdam

Eten & Daten: lekker in het kwadraat

Eten & Daten is de nieuwste trend op het gebied van dating. Het principe is eenvoudig: tijdens een etentje ontmoet je enkele singles waarmee je op een ontspannen manier kennis maakt. Lekker in het kwadraat, want als het goed is, is niet alleen het eten lekker, maar zijn de singles dat ook 😉

Meedoen met Eten & Daten is niet moeilijk. Je gaat naar de website van Eten & Daten om je gratis te registreren. Vervolgens kies je een datum en plaats uit die jou het beste uitkomt. Je kunt onder andere daten in Gent, Brugge, Antwerpen, Brussel, Leuven en Hasselt. Uiteraard houden wij rekening met je leeftijd zodat er enkel mensen van rond jouw leeftijd aan tafel zullen schuiven.

Eten & Daten is lekker eten

Eten & Daten begint met een aperitief van de organisatie. Met deze ijsbreker maken jullie op een aangename manier kennis. Vervolgens begint de maaltijd met een voorgerecht, gevolgd door een overheerlijk hoofdgerecht. Daarvoor hebben jullie de keuze uit ‘a la carte’ of de suggestie van de chef. Ook het dessert kiezen jullie zelf.

Eten & Daten is een ‘lekkere date’

Na het Eten & Daten geef je aan welke vrijgezel naar meer ‘smaakte’. Via de website van Eten & Daten geef je je voorkeuren aan en als de belangstelling wederzijds is, krijgen jullie elkaars contactgegevens.

Boek gelijk een Eten & Daten avondje >>

ThinkBIC: handleiding voor de BIC-pen

Het is al enige tijd geleden, dat afstuderen, maar omdat het afstudeerproject zeer geslaagd was, is er onlangs een bijbehorende website bij gemaakt. Ik heb het over ThinkBIC, een handleiding voor de wereldberoemde BIC Cristal pen.

ThinkBIC gaat over de BIC Cristal pen, welke in elk detail staat afgebeeld op de website. Een pen is voor de meeste mensen een alledaags product, maar als je er over nadenkt, zit er veel meer in een bic-pen dan je op het eerste gezicht ziet. De BIC-pen is namelijk een balpen, wat zoveel zegt als dat hij gebruik maakt van een bal om de inkt op het papier te zetten. Maar dit is wel een zeer klein balletje en dat balletje zorgt er voor dat de inkt egaal wordt verdeeld en geen vlekken geeft.

Alleen al het detail van de bal in de BIC-pen geeft dus genoeg stof om over te schrijven. En zo zijn er meer details in de pen of andere leuke wetenswaardigheden. De handleiding bespreekt alles over de BIC-pen en wordt geleverd samen met een BIC-pen.

In navolging op dit afstudeerproject van Andries Ouwendorp is de website ThinkBIC.com ontwikkeld. Deze website presenteert een verkorte weergave van de handleiding en geeft de bezoeker de mogelijkheid voor enkele interactieve oplossingen. Zo kan er een balpen-tekening gemaakt worden en deze kan vervolgens gedeeld worden op Facebook.

Neem snel een kijkje op ThinkBIC.com en maak je eigen balpen-tekening!

Nieuwe datingsite waarmee je vooraf weet wie je ontmoet

Al enige tijd op zoek naar een partner? Vind je een klassiek relatiebureau onbetaalbaar? Al wel eens speeddaten geprobeerd maar ging dat toch net een tikkeltje te snel? En kan je op een normale datingsite wel steeds enkele profielen bekijken, maar als je dan uiteindelijk de stap wilt zetten om met iemand contact op te nemen blijkt dit veel geld te kosten. Of je maakt een afspraak en de date komt niet opdagen. Of nog erger: de persoon blijkt helemaal niet overeen te komen met zijn of haar profiel.

Lees verder »

Op vakantie met de hond in Nederland

Op vakantie met de hond of andere huisdieren in Nederland is niet altijd gemakkelijk. Wanneer u bijvoorbeeld een vakantiehuisje wilt huren, loopt u al vaak tegen het probleem aan dat uw hond niet welkom is. De meeste vakantiehuisjes in Nederland staan namelijk op grote parken waar een beleid geldt voor het netjes houden van de huisjes of waar honden niet welkom zijn in verband met het kindvriendelijk houden van het park.

Wanneer u graag op vakantie wilt met uw hond in Nederland zult u merken dat het soms een hele zoektocht kan zijn om een huisje te huren waar honden zijn toegestaan. Een goed alternatief om op vakantie te kunnen met de hond is gaan kamperen. Op de camping neemt u uw eigen spullen mee en daar kan dus al geen verbod op honden zijn. Echter zijn er ook campings waar uw hond of ander huisdier niet welkom is, maar met een camping hebt u al sneller kans dat uw hond wordt toegelaten dan op een vakantiepark.

Wanneer u een vakantiehuisje wilt huren waar honden welkom zijn, heeft u een grote kans van slagen in de particuliere sector. Hier zitten vaak hondenliefhebbers bij die hun vakantiehuis verhuren. Zij zijn dus gewend aan honden of andere huisdieren in hun huis en zullen minder snel een probleem maken wanneer u uw hond mee wilt nemen op vakantie in Nederland.

Op vakantie met de hond in Nederland is natuurlijk het meest ideaal wanneer u zich volledig thuis kunt voelen. Maar ook uw hond of ander huisdier dat u meeneemt op vakantie moet zich thuis voelen. Afhankelijk van het huisdier en het karakter van uw hond verschilt de omgeving waarin uw hond zich thuis voelt.

Houd er rekening mee dat op de meeste vakantieparken in Nederland speciale uitlaatzones zijn aangelegd voor uw hond.

Boek nu een vakantiehuis met de hond >>

Lastminute: vakantie in Ommen Overijssel voor het hele gezin

Vakantie OmmenEen lastminute vakantie in Ommen is een beleving voor het zowel jong als oud. Ommen biedt een breed scala aan activiteiten, maar kent ook veel natuur waarin u heerlijk tot rust kunt komen.

Een vakantie in Ommen beleeft u met het hele gezin en zal u nog lang bij blijven. Ommen is een bruisende gemeente in de provincie Overijsel en licht aan de rivier de Vecht. Aan deze rivier dankt de stad Ommen zijn bestaan, omdat hier vroeger een doorwaadbare plaats was in de Vecht.

Een vakantie in Ommen biedt u rust en ontspanning. Door de rijke natuur en de prachtige variaties in het landschap heeft u uren wandel- en fietsplezier. Kom tot rust in de uitgebreide bossen of op de heidevlakten of beklim een van de bergen in de omgeving. Zo is er de Lemelerberg en de Archemerberg, welke een ware uitdaging vormen om deze te beklimmen met bijvoorbeeld de fiets.

Ook kan er tijdens de vakantie in Ommen gevaren worden op een van de rivieren. De Vecht is bevaarbaar met bijvoorbeeld een kano of waterfiets, maar de omgeving kent ook andere rivieren, zoals de Regge.

Uiteraard is het prima mogelijk om te verblijven in de omgeving van Ommen. Er zijn ruim voldoende campings en andere accommodaties. Meestal worden er op de camping activiteiten georganiseerd voor kinderen. Bijvoorbeeld knutselen, schminken of een speurtocht. Ook is het mogelijk om te gaan zwemmen en de vrijwel alle campings in Ommen zijn uitgerust met goede klimtoestellen waarop de kinderen zich kunnen uitleven terwijl u zelf heerlijk ontspant voor uw tent of caravan.

Voor wie voor wat meer luxe gaat tijdens zijn vakantie in Ommen, is het mogelijk om een stacaravan te huren. Dit biedt net wat extra comfort en gemak waardoor u nog beter kunt ontspannen.

Ontdek de mooiste plekjes van Nederland en boek een vakantie in Ommen >>

Speeddaten in Hasselt met SmartDate

SpeeddatenSpeeddaten in Hasselt is nog nooit zo leuk geweest als met SmartDate. Sinds enige tijd heeft relatiebureau SmartDate zijn speeddaten avonden uitgebreid met speeddating in Hasselt.

Hasselt is de Belgische stad in het Vlaamse Limburg. Deze stad kent een rijke historie en noemt zichzelf de ‘hoofdstad van de smaak’. Of de vrijgezellen in Hasselt ook in de smaak vallen bij de kandidaten van een avondje speeddaten, valt nog af te wachten.

Een avondje speeddaten in Hasselt met SmartDate staat garant voor avontuurlijk avondje uit. Het enige risico dat je kunt lopen met speeddaten is dat je nieuwe mensen ontmoet waarmee je vrienden wordt en wie weet voel je je zelfs wel aangetrokken tot een van hen.

7 vrouwen ontmoeten 7 mannen gedurende 7 minuten

Om te zorgen dat je tijdens een avondje speeddaten met meerdere vrijgezellen in contact komt, hanteert SmartDate het principe ‘7 vrouwen ontmoeten 7 mannen gedurende 7 minuten’. Een speeddate duurt niet langer dan 7 minuten, wat lang genoeg blijkt te zijn om je partner te leren kennen en te beoordelen of jullie elkaar nog eens willen ontmoeten. Na elke speeddate schuiven de mannen een tafeltje door, terwijl de vrouwen blijven zitten. Zo ben je gegarandeerd van een breed aanbod vrijgezellen en wordt de kans erg groot dat er iemand bij zit tot wie je aangetrokken voelt.

Aan het einde van de speeddate avond in Hasselt geeft elke vrijgezel via de website van SmartDate aan met wie ze graag nog eens een vervolgdate willen hebben. Wanneer er een match is, worden de contactgegevens uitgewisseld en kunnen jullie zelf nog eens afspreken met elkaar.

De ervaring leert dat speeddaten in Hasselt voornamelijk plezier is. Elke vrijgezel kijkt steeds terug op een leuke avond die vooraf misschien wel wat spannend was, maar achteraf zeer goed bleek mee te vallen.

Ontdek de speeddate avonden van SmartDate in Hasselt >>

Speeddating: Ontmoet vrijgezellen door speeddaten in Gent

Speeddating Gent

Speeddating in Gent

Speeddating is de laatste jaren een populaire vorm van dating geworden. Niet alleen door de komst van het internet is dating makkelijker bereikbaar, maar kan dating ook steeds vaker anoniem gebeuren. Niet per definitie anoniem richting de andere vrijgezellen, maar meer anoniem in de zin dat je omgeving niet weet dat je aan dating doet. Helaas rust er namelijk nog steeds een taboe op dating en speeddating in het bijzonder. Toch is dit nergens voor nodig, want vrijwel iedereen heeft wel eens gedacht om mee te doen aan speeddating, maar werd daar dan meestal van weerhouden door de vooroordelen en het taboe dat er rond speeddating geldt.

SmartDate is het relatiebureau dat speeddating in Gent organiseert voor vrijgezellen van dezelfde leeftijd. Door enkel vrijgezellen uit de regio Gent uit te nodigen, zorgt SmartDate voor een interessant aanbod vrijgezellen.

De avond van speeddating in Gent ziet er leuk en sfeervol uit. In een neutrale setting worden de vrijgezellen in Gent ontvangen in cafe Grade. Dit sfeervolle cafe biedt de omgeving voor het speeddaten van die avond in Gent. De vrouwen nemen plaats achter een tafeltje en de mannen gaan elke speeddate sessie een plaatsje doorschuiven. Totaal ontmoeten de vrijgezellen minimaal zeven andere vrijgezellen gedurende de avond. Zo is er een grote kans dat er iemand bij zit met wie het klikt en tot wie je misschien wel aangetrokken zult voelen…

Elke speeddate duurt 7 minuten. Deze 7 minuten zijn lang genoeg om te weten wie je voor hebt en of je die persoon later nog eens zou willen ontmoeten. Aan het einde van de avond geef je namelijk via de website aan met wie je graag nog eens zou afspreken en indien er een match is, krijgen jullie elkaars contactgegevens opgestuurd. Het is daarna aan jullie om nog eens een afspraak te maken, maar dit moet geen hoge drempel meer zijn omdat jullie elkaar reeds kennen en zelfs al een gesprekonderwerp hebben, namelijk de speeddating avond in Gent waar jullie elkaar hebben leren kennen!

Wil je meer weten over speeddaten in Gent? Kijk dan eens op de website van SmartDate.

Scoren Op Je Eerste Date

Vrouwen versieren via internet is in! En het is nog de makkelijkste manier ook! Als je tenminste een goed doordacht plan hebt… een methode.

"Jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Internet daten. Ik moet hierbij meteen toegeven dat ik internet daten niet eens beschouwde als een ‘echte’ manier om vrouwen te ontmoeten. 'En Wat Had Ik Het Mis!'

"Ik was nooit goed met het versieren van vrouwen, totdat ik besloot er iets aan te DOEN. Ik wist alleen niet waar ik moest beginnen… Op een dag vertelde een nieuwe vriend van mij over zijn ‘systeem’ voor het online versieren van vrouwen. Hij wilde dat ik bij hem thuis langskwam, zodat hij het aan mij kon laten zien. Toen ik daar aankwam en hij mij zijn ‘systeem’ liet zien werd ik WEGGEBLAZEN!"

Scoor ook op je eerste date >>