Speeddaten in Hasselt met SmartDate

SpeeddatenSpeeddaten in Hasselt is nog nooit zo leuk geweest als met SmartDate. Sinds enige tijd heeft relatiebureau SmartDate zijn speeddaten avonden uitgebreid met speeddating in Hasselt.

Hasselt is de Belgische stad in het Vlaamse Limburg. Deze stad kent een rijke historie en noemt zichzelf de ‘hoofdstad van de smaak’. Of de vrijgezellen in Hasselt ook in de smaak vallen bij de kandidaten van een avondje speeddaten, valt nog af te wachten.

Een avondje speeddaten in Hasselt met SmartDate staat garant voor avontuurlijk avondje uit. Het enige risico dat je kunt lopen met speeddaten is dat je nieuwe mensen ontmoet waarmee je vrienden wordt en wie weet voel je je zelfs wel aangetrokken tot een van hen.

7 vrouwen ontmoeten 7 mannen gedurende 7 minuten

Om te zorgen dat je tijdens een avondje speeddaten met meerdere vrijgezellen in contact komt, hanteert SmartDate het principe ‘7 vrouwen ontmoeten 7 mannen gedurende 7 minuten’. Een speeddate duurt niet langer dan 7 minuten, wat lang genoeg blijkt te zijn om je partner te leren kennen en te beoordelen of jullie elkaar nog eens willen ontmoeten. Na elke speeddate schuiven de mannen een tafeltje door, terwijl de vrouwen blijven zitten. Zo ben je gegarandeerd van een breed aanbod vrijgezellen en wordt de kans erg groot dat er iemand bij zit tot wie je aangetrokken voelt.

Aan het einde van de speeddate avond in Hasselt geeft elke vrijgezel via de website van SmartDate aan met wie ze graag nog eens een vervolgdate willen hebben. Wanneer er een match is, worden de contactgegevens uitgewisseld en kunnen jullie zelf nog eens afspreken met elkaar.

De ervaring leert dat speeddaten in Hasselt voornamelijk plezier is. Elke vrijgezel kijkt steeds terug op een leuke avond die vooraf misschien wel wat spannend was, maar achteraf zeer goed bleek mee te vallen.

Ontdek de speeddate avonden van SmartDate in Hasselt >>


Tags: , , , , , , , , , , , ,