Lastminute: vakantie in Ommen Overijssel voor het hele gezin

Vakantie OmmenEen lastminute vakantie in Ommen is een beleving voor het zowel jong als oud. Ommen biedt een breed scala aan activiteiten, maar kent ook veel natuur waarin u heerlijk tot rust kunt komen.

Een vakantie in Ommen beleeft u met het hele gezin en zal u nog lang bij blijven. Ommen is een bruisende gemeente in de provincie Overijsel en licht aan de rivier de Vecht. Aan deze rivier dankt de stad Ommen zijn bestaan, omdat hier vroeger een doorwaadbare plaats was in de Vecht.

Een vakantie in Ommen biedt u rust en ontspanning. Door de rijke natuur en de prachtige variaties in het landschap heeft u uren wandel- en fietsplezier. Kom tot rust in de uitgebreide bossen of op de heidevlakten of beklim een van de bergen in de omgeving. Zo is er de Lemelerberg en de Archemerberg, welke een ware uitdaging vormen om deze te beklimmen met bijvoorbeeld de fiets.

Ook kan er tijdens de vakantie in Ommen gevaren worden op een van de rivieren. De Vecht is bevaarbaar met bijvoorbeeld een kano of waterfiets, maar de omgeving kent ook andere rivieren, zoals de Regge.

Uiteraard is het prima mogelijk om te verblijven in de omgeving van Ommen. Er zijn ruim voldoende campings en andere accommodaties. Meestal worden er op de camping activiteiten georganiseerd voor kinderen. Bijvoorbeeld knutselen, schminken of een speurtocht. Ook is het mogelijk om te gaan zwemmen en de vrijwel alle campings in Ommen zijn uitgerust met goede klimtoestellen waarop de kinderen zich kunnen uitleven terwijl u zelf heerlijk ontspant voor uw tent of caravan.

Voor wie voor wat meer luxe gaat tijdens zijn vakantie in Ommen, is het mogelijk om een stacaravan te huren. Dit biedt net wat extra comfort en gemak waardoor u nog beter kunt ontspannen.

Ontdek de mooiste plekjes van Nederland en boek een vakantie in Ommen >>


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,