Op vakantie met de hond in Nederland

Op vakantie met de hond of andere huisdieren in Nederland is niet altijd gemakkelijk. Wanneer u bijvoorbeeld een vakantiehuisje wilt huren, loopt u al vaak tegen het probleem aan dat uw hond niet welkom is. De meeste vakantiehuisjes in Nederland staan namelijk op grote parken waar een beleid geldt voor het netjes houden van de huisjes of waar honden niet welkom zijn in verband met het kindvriendelijk houden van het park.

Wanneer u graag op vakantie wilt met uw hond in Nederland zult u merken dat het soms een hele zoektocht kan zijn om een huisje te huren waar honden zijn toegestaan. Een goed alternatief om op vakantie te kunnen met de hond is gaan kamperen. Op de camping neemt u uw eigen spullen mee en daar kan dus al geen verbod op honden zijn. Echter zijn er ook campings waar uw hond of ander huisdier niet welkom is, maar met een camping hebt u al sneller kans dat uw hond wordt toegelaten dan op een vakantiepark.

Wanneer u een vakantiehuisje wilt huren waar honden welkom zijn, heeft u een grote kans van slagen in de particuliere sector. Hier zitten vaak hondenliefhebbers bij die hun vakantiehuis verhuren. Zij zijn dus gewend aan honden of andere huisdieren in hun huis en zullen minder snel een probleem maken wanneer u uw hond mee wilt nemen op vakantie in Nederland.

Op vakantie met de hond in Nederland is natuurlijk het meest ideaal wanneer u zich volledig thuis kunt voelen. Maar ook uw hond of ander huisdier dat u meeneemt op vakantie moet zich thuis voelen. Afhankelijk van het huisdier en het karakter van uw hond verschilt de omgeving waarin uw hond zich thuis voelt.

Houd er rekening mee dat op de meeste vakantieparken in Nederland speciale uitlaatzones zijn aangelegd voor uw hond.

Boek nu een vakantiehuis met de hond >>


Tags: , , , , , , , , , , ,