Nieuwe datingsite waarmee je vooraf weet wie je ontmoet

Al enige tijd op zoek naar een partner? Vind je een klassiek relatiebureau onbetaalbaar? Al wel eens speeddaten geprobeerd maar ging dat toch net een tikkeltje te snel? En kan je op een normale datingsite wel steeds enkele profielen bekijken, maar als je dan uiteindelijk de stap wilt zetten om met iemand contact op te nemen blijkt dit veel geld te kosten. Of je maakt een afspraak en de date komt niet opdagen. Of nog erger: de persoon blijkt helemaal niet overeen te komen met zijn of haar profiel.

Datingsite Weet Wie Je OntmoetDe nieuwe datingsite Weet Wie Je Ontmoet biedt een oplossing voor al deze problemen. Op deze unieke datingsite vind je geen verouderde of onechte profielen en loop je niet aan tegen belachelijk hoge tarieven. Ook hoef je geen schrik te hebben dat je privacy niet gerespecteerd zou worden.
“Dat zal wel,” hoor ik je denken, “dit heb ik al meer gelezen.” Maar bij datingsite Weet Wie Je Ontmoet is het echt anders.

Hoe werkt deze datingsite?

Als je je aanmeldt op deze datingsite kan je door middel van een vragenlijst je profiel aanmaken. Je kunt daarbij kiezen welke gegevens je wel wilt tonen en welke niet, welke foto’s je wilt toevoegen, enzovoort. Tot zover komt het nog overeen met een normale datingsite, maar nu komt het. Als je je profiel zo volledig mogelijk hebt ingevuld zal je door een van de relatie-experts uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek. Dit uiteraard op een moment dat het jou schikt. Het gesprek kan plaatsvinden in Gent, Ninove (dichtbij Brussel) of Temse (dichtbij Antwerpen). Op dit gesprek zal de relatie-expert je beter leren kennen en samen met jou je profiel verder aanvullen. Tijdens dit gesprek kan je dan ook beslissen of je effectief lid wilt worden van deze datingsite.

Als je besluit lid te worden, en de relatie-expert keurt na het gesprek je profiel goed, ben je vertrokken. Vanaf dan wordt je profiel online zichtbaar op de datingsite en kan je contact leggen met andere leden. Je kan vaste zoekcriteria ingeven, of steeds opnieuw grasduinen. En als je een pauze wilt inlassen kan je je profiel uiteraard altijd tijdelijk offline halen.

Hulp bij daten

Moest je zelf niet veel tijd hebben, of je hebt graag wat hulp, dan biedt datingsite Weet Wie Je Ontmoet daar ook een oplossing voor. Na het upgraden van je profiel gaat een relatie-expert voor jou op zoek naar profielen die volgens haar bij jou passen. Voorts bezorgt ze jou profiel dan ook aan jou matches. Zo kan je onmiddellijk met elkaar in contact komen via de datingsite.

Als je dan op date geweest bent kan je, indien gewenst, steeds feedback geven via de datingsite. Kwam je date opdagen? Vond je het leuk een leuke date?? Klopte zijn of haar profiel? Dankzij die feedback zullen andere mensen in de toekomst nog beter gematched worden. Dit is niet alleen goed voor hen, maar natuurlijk ook voor jou.

Wil je meer informatie over deze nieuwe vorm van daten via internet? Kijk dan snel op Datingsite Weet Wie Je Ontmoet.

Wie weet vind jij je droompartner op deze nieuwe datingsite!


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,