ThinkBIC: handleiding voor de BIC-pen

Het is al enige tijd geleden, dat afstuderen, maar omdat het afstudeerproject zeer geslaagd was, is er onlangs een bijbehorende website bij gemaakt. Ik heb het over ThinkBIC, een handleiding voor de wereldberoemde BIC Cristal pen.

ThinkBIC gaat over de BIC Cristal pen, welke in elk detail staat afgebeeld op de website. Een pen is voor de meeste mensen een alledaags product, maar als je er over nadenkt, zit er veel meer in een bic-pen dan je op het eerste gezicht ziet. De BIC-pen is namelijk een balpen, wat zoveel zegt als dat hij gebruik maakt van een bal om de inkt op het papier te zetten. Maar dit is wel een zeer klein balletje en dat balletje zorgt er voor dat de inkt egaal wordt verdeeld en geen vlekken geeft.

Alleen al het detail van de bal in de BIC-pen geeft dus genoeg stof om over te schrijven. En zo zijn er meer details in de pen of andere leuke wetenswaardigheden. De handleiding bespreekt alles over de BIC-pen en wordt geleverd samen met een BIC-pen.

In navolging op dit afstudeerproject van Andries Ouwendorp is de website ThinkBIC.com ontwikkeld. Deze website presenteert een verkorte weergave van de handleiding en geeft de bezoeker de mogelijkheid voor enkele interactieve oplossingen. Zo kan er een balpen-tekening gemaakt worden en deze kan vervolgens gedeeld worden op Facebook.

Neem snel een kijkje op ThinkBIC.com en maak je eigen balpen-tekening!


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,