Eten & Daten: lekker in het kwadraat

Eten & Daten is de nieuwste trend op het gebied van dating. Het principe is eenvoudig: tijdens een etentje ontmoet je enkele singles waarmee je op een ontspannen manier kennis maakt. Lekker in het kwadraat, want als het goed is, is niet alleen het eten lekker, maar zijn de singles dat ook 😉

Meedoen met Eten & Daten is niet moeilijk. Je gaat naar de website van Eten & Daten om je gratis te registreren. Vervolgens kies je een datum en plaats uit die jou het beste uitkomt. Je kunt onder andere daten in Gent, Brugge, Antwerpen, Brussel, Leuven en Hasselt. Uiteraard houden wij rekening met je leeftijd zodat er enkel mensen van rond jouw leeftijd aan tafel zullen schuiven.

Eten & Daten is lekker eten

Eten & Daten begint met een aperitief van de organisatie. Met deze ijsbreker maken jullie op een aangename manier kennis. Vervolgens begint de maaltijd met een voorgerecht, gevolgd door een overheerlijk hoofdgerecht. Daarvoor hebben jullie de keuze uit ‘a la carte’ of de suggestie van de chef. Ook het dessert kiezen jullie zelf.

Eten & Daten is een ‘lekkere date’

Na het Eten & Daten geef je aan welke vrijgezel naar meer ‘smaakte’. Via de website van Eten & Daten geef je je voorkeuren aan en als de belangstelling wederzijds is, krijgen jullie elkaars contactgegevens.

Boek gelijk een Eten & Daten avondje >>


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,