Originele kerstcadeaus

Voor je er goed en wel erg in hebt, begint weer de zoektocht naar kerstcadeautjes. Geen zin om je het hoofd te breken over originele geschenken? Wij helpen je op weg met deze tips.

Parfum, cadeaubonnen, boeken… Heb je het gehad met cadeaus die elk jaar weer onder de kerstboom opduiken? Kom origineel uit de hoek dankzij ons lijstje!

Wellness

Een saunabon is gegarandeerd een schot in de roos! Je maakt er zowel je vriend als mama mee blij. In deze drukke tijden komt een dagje onthaasten immers altijd van pas. En bovendien bestaat er geen mooier geschenk dan quality time met je geliefden! Dankzij Eyespot hoef je niet eens lang te zoeken en vind je in 1-2-3 een wellnesscentrum bij jou in de buurt.

Fotoboek

Tegenwoordig kunnen we qlles op de gevoelige plaat vastleggen met onze smartphone. Maar vaak geraken deze foto’s in de digitale vergetelheid, en dat is zonde. Vereeuwig ze in een gepersonaliseerd fotoboek dat je opfleurt met tekst. Wedden dat er met kerst heel wat mooie herinneringen naar boven gehaald zullen worden? Gezelliger kan niet!

Workshop

Met een workshop steek je de handen uit de mouwen en leer je de kneepjes van een professional. Leuk én leerrijk! Is je zus dol op cupcakes maken, geef haar dan een workshop bakken cadeau. Houdt je papa van natuurfotografie? Laat hem een dag plaatjes schieten in de natuur! Staat je vriend graag achter het fornuis? Na een kookdemonstratie kent de keuken geen geheimen meer voor hem.

Wijnproeverij

Een glaasje wijn kan iedereen wel smaken, maar een echte wijnkenner word je niet zomaar. Tijdens een wijnproeverij leer je wijn degusteren volgens de regels van de kunst. Niet alleen proef je een hele avond lang van verschillende wijntjes, ook is zo’n wijnproeverij een gezellige, unieke ervaring. Met zo’n cadeau kan je de bal niet misslaan!