Kasten opruimen: hoe begin je er aan?

Je kent het wel, ooit had je meer kastruimte dan spullen en daarom kwam het niet zo nauw waar je alles in de kast legde. Ondertussen zijn er veel spullen en kleding bijgekomen waardoor je kasten behoorlijk vol zijn geworden. En vind dan maar eens iets terug als alles door elkaar ligt. Wij geven tips hoe je begint aan het opruimen van je kast.

Lees verder »

Alles wat je moet weten vooraleer je boxspring koopt

Boxsprings zijn tegenwoordig heel populair bij de consument. En dat is logisch want een boxspring biedt heel wat slaapcomfort. Toch is het belangrijk dat je niet zomaar roekeloos te werk gaat als je een boxspring wil kopen. Zo is het aangewezen de perfecte boxspring voor jouw lichaam te kiezen. Zelfs al kies je enkel voor een matras met pocketveren, dan nog is het belangrijk volwaardig slaapcomfort na te streven. Rest de vraag hoe je nu een boxspring kiest? Hier enkele tips.

Lees verder »

Soorten hosting

Waar staat je website? Welk hosting pakket heb je? Als je het antwoord op deze vragen niet kent, vermoed ik dat je een shared hosting packet hebt. Betaal je minder dan 25 euro per maand dan is de kans heel groot dat je shared hosting hebt. Wat is het verschil tussen shared hosting en een virtual private server of VPS? En wat maakt het uit welke soort hosting je hebt?
Lees verder »

Hoe worden sneakers gerecycleerd?

Sneakers en sportschoenen zijn dankzij hun draagcomfort immens populair over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat ze vaak gedragen worden tot het loopvlak echt tot op de draad is versleten. Sneakers worden grotendeels vervaardigd uit rubber en andere synthetische materialen, wat betekent dat ze voor een groot volume niet-biologisch afbreekbaar afval zorgen wanneer ze worden weggegooid.
Lees verder »

Tips om geld te besparen

Niemand wil geld verspillen. Maar geld sparen is moeilijk. Er bestaan zoveel kleine manieren om geld te besparen dat je er al gemakkelijk heel wat vergeet. Als je je maandelijks budget wat wil reduceren, in dit artikel vind je een aantal tips om geld te sparen die al snel over het hoofd worden gezien.
Lees verder »

Cinemanieuws: wat is er nieuw?

In het cinemanieuws vind je essentiële informatie over nieuwtjes uit de filmwereld en het leven van filmsterren. MSN is een echte specialist in dit soort sterrennieuws.

Releases om in het oog te houden

Elke week, of beter gezegd elke dag, zijn er in de filmwereld releases om in het oog te houden. Soms nog in het buitenland, soms al in België, maar je moet er absoluut van op de hoogte zijn. Het cinemanieuws bespreekt de nieuwe films (animatiefilms, fictiefilms, romantische films, enz.) die opvallen door hun originaliteit, het verhaal dat ze vertellen of de acteurs die erin meespelen.

Ontdek de grote cinemanamen

De wereld van de cinema dankt zijn grootsheid aan zijn belangrijkste artiesten. Regisseurs, schrijvers, acteurs: zij maken de films boeiend. Hun populariteit zorgt ervoor dat er in de rubriek cinemanieuws vaak over hen gesproken wordt.

Nieuwe gezichten die je niet mag missen

Misschien heb je hen gemist, ook al speelden ze opmerkelijk goed. We hebben het over talentvolle acteurs en actrices in de dop die ongetwijfeld de sterren van morgen zullen zijn. Het cinemanieuws vertelt je meer over wie ze zijn, in welke films ze binnenkort meespelen en hoe hun toekomstige carrière eruitziet.

Ken je die beroemde acteurs en actrices écht?

In al die ontroerende en meeslepende verhalen spelen acteurs en actrices slechts een rol. Maar wie zijn ze echt? Via de informatie op cinemanieuws kan je ontdekken wie ze in het echte leven zijn.

De sterren van de cinema zorgen voor gespreksstof

Professionals van het grote scherm en de Vlaamse tv sterren hebben hun bekendheid nodig om steeds populairder te worden. De media, en dan vooral het internet, spelen hierin een belangrijke rol. In het online cinemanieuws lees je alles over hun leven, hun zwakke punten, hun geheimen en hun gewoonten. Kortom: alles wat er te weten valt.

Ongewone sterrenweetjes

Acteurs en actrices hebben ook minder sensationele kanten. Op cinemanieuws kunnen journalisten talrijke ongewone weetjes over hen opzoeken. Denk maar aan hun stommiteiten, hun uiterlijk, hun karakter, hun gewoonten, enz.

Basisrecept voor volkoren brood

Een snee volkoren brood eten, is een fantastische ervaring. Volkoren brood heeft een stevige structuur met een diepe nootachtige smaak, perfect om te eten met juist een laagje margarine zoals Becel pro-activ, tonijnsalade of pindakaas. Hier is mijn favoriete recept om zelf volkoren brood te maken. Lees verder »

Over stoelen

Hieronder vind je informatie over stoelen: definitie, soorten, materiaal en accessoires.
Lees verder »

Tarieven van de ontslag advocaat in Amsterdam

Amsterdam is een grote stad en een ontslag advocaat is dan ook zeker geen zeldzaam begrip. Van een grote stad als Amsterdam zou je verwachten dat ontslag advocaten duur zijn, maar dat is in veel gevallen niet waar. Zelfs niet bij de advocaten met een kantoor aan een van de grachten.

Uurloon van de ontslag advocaat

Elke ontslag advocaat mag zijn eigen tarief vaststellen. Hiervoor is geen wet die maximale advocaat kosten bepaalt. Het gemiddeld uurtarief van een advocaat bedraagt 220 euro, maar er zijn ook advocaten die voor 70 of 80 euro per uur werken. Voornamelijk beginnende advocaten starten met een lager uurloon en naar mate zij meer naamsbekendheid verwerven zal hun uurtarief stijgen.

De meeste ontslag advocaten in Amsterdam geven een eerste gesprek gratis en vrijblijvend. Als daaruit een zaak of verder advies voortkomt, worden daarover pas duidelijke afspraken gemaakt omtrent de kosten. Een groot deel van de ontslag advocaten in Amsterdam werken volgens een vast tarief waarin alle kosten zitten inbegrepen. Handig om te weten waar je mee af bent, maar niet elke ontslag advocaat doet dit en zeker niet bij elke zaak. Als je een verloning op basis van uren overeenkomt, zorg dan dat je vooraf wel een inschatting krijgt van het aantal uren werk. Vraag ook tussentijds eens na hoeveel uren er al gemaakt zijn. Zo voorkom je onaangename verrassingen achteraf. Houdt er ook rekening mee dat elk bezoek en elk telefoontje of mailtje aangerekend zal worden.

Zorg altijd voor een duidelijke afspraak over de kosten met de ontslag advocaat in Amsterdam. Kies de formule die volgens jou het meest gunstige is. Wanneer verwacht wordt dat er veel tijd in de zaak zal gaan zitten, is een vast tarief wellicht gunstiger. Voor een kleine zaak is het echter meestal voordeliger om enkel de gewerkte uren af te rekenen.

Bijstand in de kosten

Wie de hulp wil inschakelen van een ontslag advocaat, kan onder bepaalde voorwaarden rechtsbijstand krijgen. Een deel van de kosten van de ontslag advocaat worden dan betaald door de Raad voor Rechtsbijstand. De belangrijkste voorwaarde is dat het inkomen niet boven een bepaald bedrag mag uitkomen.

Squishi kopen verhuist van domein

De vaakbezochte website Squishi kopen is van domeinnaam verandert. Voortaan vindt u op goedespullen.be duizenden producten aan competitieve prijzen. Lees hier de domeinnaam Whois.