GeBa Schrijnwerkerij maakt je droominterieur waar

Het interieur van je huis speelt een grote rol in hoe je het thuisgevoel ervaart. Wanneer je bezoek ontvangt wil je meteen iedereen je mooi afgewerkt en opgeruimd huis voorstellen? Maar ook voor je eigen gemoedsrust en toestand is het van belang dat je thuis voelt in je eigen huis. Alles staat of valt met een mooi afgewerkt interieur dat past bij jou en je woning.

Waarom zou je kiezen voor GeBa Schrijnwerkerij?

GeBa Schrijnwerkerij is uw betrouwbare vakman voor allerhande schrijnwerken op maat. Wij doen zowel binnen- als buitenschrijnwerkerij. Van het maken van op maat gemaakte kasten en verscheidene soorten meubilair zoals o.a. badkamermeubels, radiatoromkastingen, bureau’s tot ramen en deuren op maat.

Bij ons zul je ontdekken dat we veel belang hechten aan het persoonlijk contact met onze klanten, juist om die rede heb je bij ons steeds 1 contactpersoon. Deze contactpersoon helpt je op weg met advies op maat binnen je budgetlimieten. Vrijblijvende offertes zijn bij ons altijd verkrijgbaar met tekening (zonder maatvoering).

 

1) Binnenschrijnwerk

Meubilair volledig op maat en naar jouw wensen. Op zoek naar kasten die een kleine impact hebben op je beschikbare plaats en gemaakt zijn met een specifiek materiaal? Geen probleem, wij bij GeBa Schrijnwerkerij zorgen daarvoor. Wij maken je kast op maat zodat die voldoende ruimte bied met zo weinig mogelijk plaatsverlies, zo kan je al je spullen makkelijk opbergen. Heb je zelf een ontwerp in gedachten of specifieke wensen waar we rekening mee moeten houden? Of heeft u een verloren plaats in huis dat u graag wilt benutten als extra kastruimte? Wij hebben reeds jaren ervaring met het maken van verschillende typen kasten.

Heb je een te kleine badkamer of een badkamer in een speciale vorm waardoor standaard meubelen niet passen? Moeten je meubelen passen bij een bepaalde badkamer stijl? Wij maken je op maat gemaakte badkamermeubel dat volledig voldoet aan al je wensen en ook nog eens overeenkomt met de stijl van je badkamer. Onze badkamermeubels op maat zijn bovendien ook nog eens uniek. De afwerking wordt volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Zo sluit het meubel netjes aan bij de andere elementen van de badkamer. Ook de indeling stellen we volledig af op jouw behoeften.

Wil je een uniek ingerichte bureau of moderne werkruimte? Wij maken je bureau of werkruimte volledig naar jouw smaak, altijd met garantie op de hoogwaardigste kwaliteit. Een werkruimte moet praktisch, mooi en functioneel blijven uiteraard, dat is waarom wij ervoor kiezen om altijd met de beste materialen te werken voor jouw bureau op maat. Het is tenslotte jij dat er in moet werken.

Altijd die lelijke radiators in je zicht? Daar hebben wij de oplossing voor! Wij maken namelijk ook radiatoromkasting op maat in alle bedenkbare stijlen. Onze omkastingen zorgen er uiteraard nog steeds voor dat je nog voldoende warmte van je radiator kan benutten, maar dan met de radiator uit het zicht. Wil je misschien de omkasting eventueel nog laten voorzien van extra opbergruimte? Ook dat is mogelijk!

2) Buitenschrijnwerk

Naast maatkasten en maatmeubilair bieden wij ook ramen en deuren op maat aan. Wij kunnen alle stijlen ramen en deuren maken in de verschillende materialen waaronder hout, pvc en aluminium. Of wij ook het bijhorende glas leveren voor je ramen of deuren? Natuurlijk doen wij dat! Zo besparen wij jou nog een zorg.

Onze houten ramen en deuren worden steeds gemaakt met de beste houtsoorten die wij tot onze beschikking hebben en ze worden bovendien volledig op maat aan jouw wensen en stijl gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je ramen en deuren volledig aansluiten bij de stijl van je woning.

Zoekt u meer een duurzame pvc oplossing? Dan zijn onze pvc ramen of deuren misschien wel iets voor jou. Wij maken onze pvc ramen en deuren bovendien ook volledig op maat en ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Daarboven bieden wij ook nog advies aan zodat je altijd de beste oplossing vind voor jouw woning.

Heeft u toch liever aluminium ramen en deuren? Dan heeft u geluk want deze maken wij ook op maat. Wij werken steeds met de beste, hoogwaardige materialen en kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in elke kleur en verschillende soorten afwerkingen. Aluminium ramen en deuren zijn bovendien ook heel duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Naast ramen en deuren maken wij ook nog kozijnen op maat. Wij maken kozijnen uit verschillende soorten materialen zodat uw kozijn zo goed mogelijk bij de stijl van uw woning past. Neem nu houten kozijnen, deze zijn van nature hoog isolerend en geven een warmere uitstraling aan je woning. Ook zijn deze makkelijker te behandelen om zo de levensduur te verlengen of te repareren in geval van beschadiging.

 

Maak je droom interieur waar!

Waarom nog aarzelen, een offerte vragen kan toch geen kwaad? Wij staan alvast voor je klaar! GeBa schrijnwerkerij is beschikbaar doorheen heel België in verscheidene regio’s en steden. Bij ons kan je steeds terecht met al uw schrijnwerken. Wij staan open voor uw persoonlijke projecten om te zetten naar realiteit. Advies binnen uw budget? Natuurlijk, wij denken graag met u mee.

Bent u overtuigd? Bekijk dan gerust eens onze realisaties en contacteer ons voor een afspraak of een vrijblijvende offerte!

Kasten opruimen: hoe begin je er aan?

Je kent het wel, ooit had je meer kastruimte dan spullen en daarom kwam het niet zo nauw waar je alles in de kast legde. Ondertussen zijn er veel spullen en kleding bijgekomen waardoor je kasten behoorlijk vol zijn geworden. En vind dan maar eens iets terug als alles door elkaar ligt. Wij geven tips hoe je begint aan het opruimen van je kast.

Lees verder »

Alles wat je moet weten vooraleer je boxspring koopt

Boxsprings zijn tegenwoordig heel populair bij de consument. En dat is logisch want een boxspring biedt heel wat slaapcomfort. Toch is het belangrijk dat je niet zomaar roekeloos te werk gaat als je een boxspring wil kopen. Zo is het aangewezen de perfecte boxspring voor jouw lichaam te kiezen. Zelfs al kies je enkel voor een matras met pocketveren, dan nog is het belangrijk volwaardig slaapcomfort na te streven. Rest de vraag hoe je nu een boxspring kiest? Hier enkele tips.

Lees verder »

Soorten hosting

Waar staat je website? Welk hosting pakket heb je? Als je het antwoord op deze vragen niet kent, vermoed ik dat je een shared hosting packet hebt. Betaal je minder dan 25 euro per maand dan is de kans heel groot dat je shared hosting hebt. Wat is het verschil tussen shared hosting en een virtual private server of VPS? En wat maakt het uit welke soort hosting je hebt?
Lees verder »

Hoe worden sneakers gerecycleerd?

Sneakers en sportschoenen zijn dankzij hun draagcomfort immens populair over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat ze vaak gedragen worden tot het loopvlak echt tot op de draad is versleten. Sneakers worden grotendeels vervaardigd uit rubber en andere synthetische materialen, wat betekent dat ze voor een groot volume niet-biologisch afbreekbaar afval zorgen wanneer ze worden weggegooid.
Lees verder »

Tips om geld te besparen

Niemand wil geld verspillen. Maar geld sparen is moeilijk. Er bestaan zoveel kleine manieren om geld te besparen dat je er al gemakkelijk heel wat vergeet. Als je je maandelijks budget wat wil reduceren, in dit artikel vind je een aantal tips om geld te sparen die al snel over het hoofd worden gezien.
Lees verder »

Cinemanieuws: wat is er nieuw?

In het cinemanieuws vind je essentiële informatie over nieuwtjes uit de filmwereld en het leven van filmsterren. MSN is een echte specialist in dit soort sterrennieuws.

Releases om in het oog te houden

Elke week, of beter gezegd elke dag, zijn er in de filmwereld releases om in het oog te houden. Soms nog in het buitenland, soms al in België, maar je moet er absoluut van op de hoogte zijn. Het cinemanieuws bespreekt de nieuwe films (animatiefilms, fictiefilms, romantische films, enz.) die opvallen door hun originaliteit, het verhaal dat ze vertellen of de acteurs die erin meespelen.

Ontdek de grote cinemanamen

De wereld van de cinema dankt zijn grootsheid aan zijn belangrijkste artiesten. Regisseurs, schrijvers, acteurs: zij maken de films boeiend. Hun populariteit zorgt ervoor dat er in de rubriek cinemanieuws vaak over hen gesproken wordt.

Nieuwe gezichten die je niet mag missen

Misschien heb je hen gemist, ook al speelden ze opmerkelijk goed. We hebben het over talentvolle acteurs en actrices in de dop die ongetwijfeld de sterren van morgen zullen zijn. Het cinemanieuws vertelt je meer over wie ze zijn, in welke films ze binnenkort meespelen en hoe hun toekomstige carrière eruitziet.

Ken je die beroemde acteurs en actrices écht?

In al die ontroerende en meeslepende verhalen spelen acteurs en actrices slechts een rol. Maar wie zijn ze echt? Via de informatie op cinemanieuws kan je ontdekken wie ze in het echte leven zijn.

De sterren van de cinema zorgen voor gespreksstof

Professionals van het grote scherm en de Vlaamse tv sterren hebben hun bekendheid nodig om steeds populairder te worden. De media, en dan vooral het internet, spelen hierin een belangrijke rol. In het online cinemanieuws lees je alles over hun leven, hun zwakke punten, hun geheimen en hun gewoonten. Kortom: alles wat er te weten valt.

Ongewone sterrenweetjes

Acteurs en actrices hebben ook minder sensationele kanten. Op cinemanieuws kunnen journalisten talrijke ongewone weetjes over hen opzoeken. Denk maar aan hun stommiteiten, hun uiterlijk, hun karakter, hun gewoonten, enz.

Basisrecept voor volkoren brood

Een snee volkoren brood eten, is een fantastische ervaring. Volkoren brood heeft een stevige structuur met een diepe nootachtige smaak, perfect om te eten met juist een laagje margarine zoals Becel pro-activ, tonijnsalade of pindakaas. Hier is mijn favoriete recept om zelf volkoren brood te maken. Lees verder »

Over stoelen

Hieronder vind je informatie over stoelen: definitie, soorten, materiaal en accessoires.
Lees verder »

Tarieven van de ontslag advocaat in Amsterdam

Amsterdam is een grote stad en een ontslag advocaat is dan ook zeker geen zeldzaam begrip. Van een grote stad als Amsterdam zou je verwachten dat ontslag advocaten duur zijn, maar dat is in veel gevallen niet waar. Zelfs niet bij de advocaten met een kantoor aan een van de grachten.

Uurloon van de ontslag advocaat

Elke ontslag advocaat mag zijn eigen tarief vaststellen. Hiervoor is geen wet die maximale advocaat kosten bepaalt. Het gemiddeld uurtarief van een advocaat bedraagt 220 euro, maar er zijn ook advocaten die voor 70 of 80 euro per uur werken. Voornamelijk beginnende advocaten starten met een lager uurloon en naar mate zij meer naamsbekendheid verwerven zal hun uurtarief stijgen.

De meeste ontslag advocaten in Amsterdam geven een eerste gesprek gratis en vrijblijvend. Als daaruit een zaak of verder advies voortkomt, worden daarover pas duidelijke afspraken gemaakt omtrent de kosten. Een groot deel van de ontslag advocaten in Amsterdam werken volgens een vast tarief waarin alle kosten zitten inbegrepen. Handig om te weten waar je mee af bent, maar niet elke ontslag advocaat doet dit en zeker niet bij elke zaak. Als je een verloning op basis van uren overeenkomt, zorg dan dat je vooraf wel een inschatting krijgt van het aantal uren werk. Vraag ook tussentijds eens na hoeveel uren er al gemaakt zijn. Zo voorkom je onaangename verrassingen achteraf. Houdt er ook rekening mee dat elk bezoek en elk telefoontje of mailtje aangerekend zal worden.

Zorg altijd voor een duidelijke afspraak over de kosten met de ontslag advocaat in Amsterdam. Kies de formule die volgens jou het meest gunstige is. Wanneer verwacht wordt dat er veel tijd in de zaak zal gaan zitten, is een vast tarief wellicht gunstiger. Voor een kleine zaak is het echter meestal voordeliger om enkel de gewerkte uren af te rekenen.

Bijstand in de kosten

Wie de hulp wil inschakelen van een ontslag advocaat, kan onder bepaalde voorwaarden rechtsbijstand krijgen. Een deel van de kosten van de ontslag advocaat worden dan betaald door de Raad voor Rechtsbijstand. De belangrijkste voorwaarde is dat het inkomen niet boven een bepaald bedrag mag uitkomen.