Cinemanieuws: wat is er nieuw?

In het cinemanieuws vind je essentiële informatie over nieuwtjes uit de filmwereld en het leven van filmsterren. MSN is een echte specialist in dit soort sterrennieuws.

Releases om in het oog te houden

Elke week, of beter gezegd elke dag, zijn er in de filmwereld releases om in het oog te houden. Soms nog in het buitenland, soms al in België, maar je moet er absoluut van op de hoogte zijn. Het cinemanieuws bespreekt de nieuwe films (animatiefilms, fictiefilms, romantische films, enz.) die opvallen door hun originaliteit, het verhaal dat ze vertellen of de acteurs die erin meespelen.

Ontdek de grote cinemanamen

De wereld van de cinema dankt zijn grootsheid aan zijn belangrijkste artiesten. Regisseurs, schrijvers, acteurs: zij maken de films boeiend. Hun populariteit zorgt ervoor dat er in de rubriek cinemanieuws vaak over hen gesproken wordt.

Nieuwe gezichten die je niet mag missen

Misschien heb je hen gemist, ook al speelden ze opmerkelijk goed. We hebben het over talentvolle acteurs en actrices in de dop die ongetwijfeld de sterren van morgen zullen zijn. Het cinemanieuws vertelt je meer over wie ze zijn, in welke films ze binnenkort meespelen en hoe hun toekomstige carrière eruitziet.

Ken je die beroemde acteurs en actrices écht?

In al die ontroerende en meeslepende verhalen spelen acteurs en actrices slechts een rol. Maar wie zijn ze echt? Via de informatie op cinemanieuws kan je ontdekken wie ze in het echte leven zijn.

De sterren van de cinema zorgen voor gespreksstof

Professionals van het grote scherm en de Vlaamse tv sterren hebben hun bekendheid nodig om steeds populairder te worden. De media, en dan vooral het internet, spelen hierin een belangrijke rol. In het online cinemanieuws lees je alles over hun leven, hun zwakke punten, hun geheimen en hun gewoonten. Kortom: alles wat er te weten valt.

Ongewone sterrenweetjes

Acteurs en actrices hebben ook minder sensationele kanten. Op cinemanieuws kunnen journalisten talrijke ongewone weetjes over hen opzoeken. Denk maar aan hun stommiteiten, hun uiterlijk, hun karakter, hun gewoonten, enz.