GeBa Schrijnwerkerij maakt je droominterieur waar

Het interieur van je huis speelt een grote rol in hoe je het thuisgevoel ervaart. Wanneer je bezoek ontvangt wil je meteen iedereen je mooi afgewerkt en opgeruimd huis voorstellen? Maar ook voor je eigen gemoedsrust en toestand is het van belang dat je thuis voelt in je eigen huis. Alles staat of valt met een mooi afgewerkt interieur dat past bij jou en je woning.

Waarom zou je kiezen voor GeBa Schrijnwerkerij?

GeBa Schrijnwerkerij is uw betrouwbare vakman voor allerhande schrijnwerken op maat. Wij doen zowel binnen- als buitenschrijnwerkerij. Van het maken van op maat gemaakte kasten en verscheidene soorten meubilair zoals o.a. badkamermeubels, radiatoromkastingen, bureau’s tot ramen en deuren op maat. Bij ons zul je ontdekken dat we veel belang hechten aan het persoonlijk contact met onze klanten, juist om die rede heb je bij ons steeds 1 contactpersoon. Deze contactpersoon helpt je op weg met advies op maat binnen je budgetlimieten. Vrijblijvende offertes zijn bij ons altijd verkrijgbaar met tekening (zonder maatvoering).  

1) Binnenschrijnwerk

Meubilair volledig op maat en naar jouw wensen. Op zoek naar kasten die een kleine impact hebben op je beschikbare plaats en gemaakt zijn met een specifiek materiaal? Geen probleem, wij bij GeBa Schrijnwerkerij zorgen daarvoor. Wij maken je kast op maat zodat die voldoende ruimte bied met zo weinig mogelijk plaatsverlies, zo kan je al je spullen makkelijk opbergen. Heb je zelf een ontwerp in gedachten of specifieke wensen waar we rekening mee moeten houden? Of heeft u een verloren plaats in huis dat u graag wilt benutten als extra kastruimte? Wij hebben reeds jaren ervaring met het maken van verschillende typen kasten. Heb je een te kleine badkamer of een badkamer in een speciale vorm waardoor standaard meubelen niet passen? Moeten je meubelen passen bij een bepaalde badkamer stijl? Wij maken je op maat gemaakte badkamermeubel dat volledig voldoet aan al je wensen en ook nog eens overeenkomt met de stijl van je badkamer. Onze badkamermeubels op maat zijn bovendien ook nog eens uniek. De afwerking wordt volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Zo sluit het meubel netjes aan bij de andere elementen van de badkamer. Ook de indeling stellen we volledig af op jouw behoeften. Wil je een uniek ingerichte bureau of moderne werkruimte? Wij maken je bureau of werkruimte volledig naar jouw smaak, altijd met garantie op de hoogwaardigste kwaliteit. Een werkruimte moet praktisch, mooi en functioneel blijven uiteraard, dat is waarom wij ervoor kiezen om altijd met de beste materialen te werken voor jouw bureau op maat. Het is tenslotte jij dat er in moet werken. Altijd die lelijke radiators in je zicht? Daar hebben wij de oplossing voor! Wij maken namelijk ook radiatoromkasting op maat in alle bedenkbare stijlen. Onze omkastingen zorgen er uiteraard nog steeds voor dat je nog voldoende warmte van je radiator kan benutten, maar dan met de radiator uit het zicht. Wil je misschien de omkasting eventueel nog laten voorzien van extra opbergruimte? Ook dat is mogelijk!

2) Buitenschrijnwerk

Naast maatkasten en maatmeubilair bieden wij ook ramen en deuren op maat aan. Wij kunnen alle stijlen ramen en deuren maken in de verschillende materialen waaronder hout, pvc en aluminium. Of wij ook het bijhorende glas leveren voor je ramen of deuren? Natuurlijk doen wij dat! Zo besparen wij jou nog een zorg. Onze houten ramen en deuren worden steeds gemaakt met de beste houtsoorten die wij tot onze beschikking hebben en ze worden bovendien volledig op maat aan jouw wensen en stijl gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je ramen en deuren volledig aansluiten bij de stijl van je woning. Zoekt u meer een duurzame pvc oplossing? Dan zijn onze pvc ramen of deuren misschien wel iets voor jou. Wij maken onze pvc ramen en deuren bovendien ook volledig op maat en ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Daarboven bieden wij ook nog advies aan zodat je altijd de beste oplossing vind voor jouw woning. Heeft u toch liever aluminium ramen en deuren? Dan heeft u geluk want deze maken wij ook op maat. Wij werken steeds met de beste, hoogwaardige materialen en kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in elke kleur en verschillende soorten afwerkingen. Aluminium ramen en deuren zijn bovendien ook heel duurzaam en makkelijk te onderhouden. Naast ramen en deuren maken wij ook nog kozijnen op maat. Wij maken kozijnen uit verschillende soorten materialen zodat uw kozijn zo goed mogelijk bij de stijl van uw woning past. Neem nu houten kozijnen, deze zijn van nature hoog isolerend en geven een warmere uitstraling aan je woning. Ook zijn deze makkelijker te behandelen om zo de levensduur te verlengen of te repareren in geval van beschadiging.  

Maak je droom interieur waar!

Waarom nog aarzelen, een offerte vragen kan toch geen kwaad? Wij staan alvast voor je klaar! GeBa schrijnwerkerij is beschikbaar doorheen heel België in verscheidene regio’s en steden. Bij ons kan je steeds terecht met al uw schrijnwerken. Wij staan open voor uw persoonlijke projecten om te zetten naar realiteit. Advies binnen uw budget? Natuurlijk, wij denken graag met u mee. Bent u overtuigd? Bekijk dan gerust eens onze realisaties en contacteer ons voor een afspraak of een vrijblijvende offerte!