maart 21, 2010 door Leendert
Ingrediënten voor recept witloofsoep 4 personen
- 5 witloofstronken
- 1 ui
- 1 kleine aardappel
- 1 wit van prei
- halve appel
- 1,5 liter water
- 1 eetlepel PH groentebouillon
Bereidingswijze van recept witloofsoep
Lees verder »
Tags: aardappel, appel, groentebouillon, koken, lentesoep, mixen, prei, soep, soepen, ui, voorgerecht, water, wilof, witlofsoep, witloof, witloofsoep, witloofstronk
Geplaatst in soepen | Reacties uitgeschakeld voor Recept voor Witloofsoep
januari 31, 2010 door recepten
Tags: basmatirijst, bosuitjes, bouillon, chilivlokken, knoflook, kokosmelk, korianderblad, krab, krabbenvlees, limoen, rijst, sjalot, sjalotten, soep, vis, visbouillon, vissaus
Geplaatst in soepen | Reacties uitgeschakeld voor Pittige Aziatisch krabsoep
januari 28, 2010 door recepten
Tags: bosuitjes, bouillon, citroengras, garnalen, gember, gemberwortel, kippenbouillon, koolvis, noedel, noedelsoep, schelvis, sereh, sint-jakobsschelpen, soep, sojasaus, vis, witvis, witvisfilet, woknoedels
Geplaatst in soepen | Reacties uitgeschakeld voor Noedelsoep met vis
januari 26, 2010 door recepten
Tags: bleekselderij, champignons, creme fraiche, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode ui, sherry, tijm, worcestersaus
Geplaatst in soepen | Reacties uitgeschakeld voor Kippensoep met tijm en champignons
januari 25, 2010 door recepten
Tags: boter, bouillon, krielaardappelen, maïs, melk, olijfolie, paprikapoeder, parmaham, spek, ui, zure room
Geplaatst in soepen | Reacties uitgeschakeld voor Aardappel-maïssoep