Speeddating: Ontmoet vrijgezellen door speeddaten in Gent

Speeddating Gent

Speeddating in Gent

Speeddating is de laatste jaren een populaire vorm van dating geworden. Niet alleen door de komst van het internet is dating makkelijker bereikbaar, maar kan dating ook steeds vaker anoniem gebeuren. Niet per definitie anoniem richting de andere vrijgezellen, maar meer anoniem in de zin dat je omgeving niet weet dat je aan dating doet. Helaas rust er namelijk nog steeds een taboe op dating en speeddating in het bijzonder. Toch is dit nergens voor nodig, want vrijwel iedereen heeft wel eens gedacht om mee te doen aan speeddating, maar werd daar dan meestal van weerhouden door de vooroordelen en het taboe dat er rond speeddating geldt.

SmartDate is het relatiebureau dat speeddating in Gent organiseert voor vrijgezellen van dezelfde leeftijd. Door enkel vrijgezellen uit de regio Gent uit te nodigen, zorgt SmartDate voor een interessant aanbod vrijgezellen.

De avond van speeddating in Gent ziet er leuk en sfeervol uit. In een neutrale setting worden de vrijgezellen in Gent ontvangen in cafe Grade. Dit sfeervolle cafe biedt de omgeving voor het speeddaten van die avond in Gent. De vrouwen nemen plaats achter een tafeltje en de mannen gaan elke speeddate sessie een plaatsje doorschuiven. Totaal ontmoeten de vrijgezellen minimaal zeven andere vrijgezellen gedurende de avond. Zo is er een grote kans dat er iemand bij zit met wie het klikt en tot wie je misschien wel aangetrokken zult voelen…

Elke speeddate duurt 7 minuten. Deze 7 minuten zijn lang genoeg om te weten wie je voor hebt en of je die persoon later nog eens zou willen ontmoeten. Aan het einde van de avond geef je namelijk via de website aan met wie je graag nog eens zou afspreken en indien er een match is, krijgen jullie elkaars contactgegevens opgestuurd. Het is daarna aan jullie om nog eens een afspraak te maken, maar dit moet geen hoge drempel meer zijn omdat jullie elkaar reeds kennen en zelfs al een gesprekonderwerp hebben, namelijk de speeddating avond in Gent waar jullie elkaar hebben leren kennen!

Wil je meer weten over speeddaten in Gent? Kijk dan eens op de website van SmartDate.

Scoren Op Je Eerste Date

Vrouwen versieren via internet is in! En het is nog de makkelijkste manier ook! Als je tenminste een goed doordacht plan hebt… een methode.

"Jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Internet daten. Ik moet hierbij meteen toegeven dat ik internet daten niet eens beschouwde als een ‘echte’ manier om vrouwen te ontmoeten. 'En Wat Had Ik Het Mis!'

"Ik was nooit goed met het versieren van vrouwen, totdat ik besloot er iets aan te DOEN. Ik wist alleen niet waar ik moest beginnen… Op een dag vertelde een nieuwe vriend van mij over zijn ‘systeem’ voor het online versieren van vrouwen. Hij wilde dat ik bij hem thuis langskwam, zodat hij het aan mij kon laten zien. Toen ik daar aankwam en hij mij zijn ‘systeem’ liet zien werd ik WEGGEBLAZEN!"

Scoor ook op je eerste date >>


Tags: , , , , , , , , , , , , ,