Kies je eigen thema in Gmail

We blijven enthousiast over Gmail. Maar ze zitten ook niet bepaald stil bij Google. Vanaf nu is het mogelijk om je eigen theme te kiezen in Gmail. Hiermee bepaal je zelf hoe jou postvak er uit ziet. Er zijn diverse themes beschikbaar, dus er zit altijd wel iets leuks voor je bij. Zowiezo is het standaard uiterlijk van Gmail veranderd in een moderne look. Uiteraard is het oude vertrouwde klassieke gezicht nog steeds beschikbaar.

Maar er is meer dan alleen het uiterlijk dat nu zelf gekozen kan worden. Een geweldige toevoeging als je het mij vraagt!

Er zijn enkele thema’s beschikbaar die zich aanpassen aan de weersomstandigheid op jou locatie. Een voorbeeld is het thema ‘Tree’. Hiervoor dien je bij de keuze van het thema een locatie op te geven. Het thema past zich vanaf nu aan aan het weer op jou locatie. Als het regent verschijnen er donkere regenwolken; als het waait staan de bomen schuin; als het zonnig is, is de lucht helder en ziet je postvak er ook ineens zonnig uit.

Voordeel: je hoeft de deur niet meer uit om te weten welk weer het buiten is. Open gewoon je postvak van Gmail en je weet genoeg.

De thema’s kun je kiezen via het tabblad ‘Themes’ in je instellingen.

Dit artikel delen:


Tags: , , , , , , ,