Hoe blijf je op de hoogte van het nieuws over muziekartiesten?

Om op de hoogte te blijven van het nieuws over muziekartiesten bestaan er verschillende websites die fans en hartstochtelijke muziekliefhebbers informatie aanbieden. Zo is MSN een portaalsite die surfers nieuws over zangers en zangeressen bezorgt. Ook albums, shows of de laatste ontdekkingen komen op de site aan bod.

De beste info

Iedereen die naar de MSN portal gaat, kan zich op het nieuws over muziekartiesten storten. Van de ziekenhuisopname van zanger en acteur Joey Starr tot het lied van Christophe Hondelatte die furore maakt op het net… Een overvloed aan informatie! Om de fans van sterren niet op hun honger te laten zitten, kunnen ze op dit platform tevens terecht voor nieuws over het huwelijk tussen Justin Timberlake en Jessica Biel, inclusief details over de ceremonie en wat het allemaal gekost heeft.

Op het menu: muziek en sterren

Op de MSN website staat nieuws over muziekartiesten op de eerste plaats, maar de verschillende rubrieken bevatten ook heel wat showbizznieuws. Verder vind je er ook talrijke nieuwtjes over BelgiĆ«. Zo wordt er binnenkort in Brussel een film over het leven van Grace Kelly gedraaid. Nicole Kidman vertolkt daarin de hoofdrol. Degenen die de 23 Miss BelgiĆ« 2013-finalisten willen kennen, kunnen de foto’s van de kandidates met elk een bijbehorende informatiefiche bekijken. De liefhebbers van de filmkunst kunnen dan weer de nieuwste releases ontdekken. Zo vind je op MSN foto’s van Skyfall, de laatste James Bond-film, van Kirikou, een tekenfilm, of van de mannen en vrouwen van de documentaire Rain.

Vermaak voor iedereen

Naast nieuws over muziekartiesten en het laatste showbizznieuws biedt MSN alle surfers een breed ontspanningsprogramma aan. Zo kan je via een quiz of fotoquiz je kennis over sterren of beroemdheden testen. Gameliefhebbers kunnen online games downloaden of in enkele klikken onmiddellijk van start gaan!

Lees de rest van Hoe blijf je op de hoogte van het nieuws over muziekartiesten?

Dit bericht is geplaatst in Artikelmarketing. Bookmark de permalink.