Kettingen zijn niet alleen voor om je nek

Aan je fiets! Nee, geintje natuurlijk. Hoewel er vast wel een scene is waar de mensen rondlopen met dikke kettingen die je ook voor ander werk kunt gebruiken, is de fietsketting uiteraard buiten de scope van kettingen die je als sieraad om je pols doet met leuke bedeltjes en steentjes eraan. Verschillende kleurtjes maken het geheel af, helemaal met een matchend enkelbandje erbij! En nu geen sandalen aantrekken, dat is natuurlijk op elk moment van de dag verboden.

Ketting als armband om je pols
Waar Janet Jackson ooit een ketting van haar oor naar haar neuspiercing liet gaan (en als je nu je neus moet snuiten of als er haar tussen komt?), is de stap van nek naar pols een stuk normaler en iets dat je ook steeds vaker ziet in het straatbeeld. Zoals met meerdere modetrends, is ook de trends van sieraden in laagjes uitstekend met kettingen te realiseren. Om je pols natuurlijk! Je kunt hier eigenlijk alle soorten kettingen voor gebruiken, zoals ze maar goed uitkomen wanneer je ze om je pols draaien. Uiteindelijk moeten ze niet op de grond terecht komen als je je arm omlaag doet.

Als enkelbandje om je enkel

In dat opzicht is je enkel dus een uitstekend alternatief, maar ook hier in dit geval is het zeer noodzakelijk dat de ketting wel goed valt. Te strak is nooit okee, en te wijd is ook niet aan te raden. Gelukkig kun je sommige kettingen gewoon aanpassen en anders probeer je toch je pols nog een keer? Het is totaal niet vreemd om hierin af te wisselen, of je nu kabeltjes, steentjes of gewoon een touwtje wilt dragen.

Lees de rest van Kettingen zijn niet alleen voor om je nek

Dit bericht is geplaatst in Artikel Post. Bookmark de permalink.